Game Of Thrones Ultimul Episod

începând din această dimineață ultimul sezon este disponibil și pentru publicul din românia. Ultimul episod al game of thrones difuzat la cetatea tighina.

Foto O Ultimă Gafă In Game Of Thrones Apariţie Nedorită In Ultimul Episod

Pe platforma hbo go a fost publicat online primul episod din sezonul 8 al got.

Game of thrones ultimul episod. Cel de al 73 lea episod care a fost totodată ultimul al serialului game of thrones difuzat duminică seară în statele unite a doborât recordul de audienţă al postului hbo care a difuzat această producţie începând din 2011 după ce 19 3 milioane de telespectatori americani au vizionat finalul acestui show tv fantasy de inspiraţie medievală relatează agenţiile afp şi. C el mai scump cel mai vizionat cel mai piratat cel mai premiat. însă detaliile despre cel mai nou sezon au început.

Update toate recordurile de audienta batute de ultimul episod din seria 7 game of thrones ultimul episod din sezonul 7 al serialului fenomen game of thrones dragonul si lupul a fost vizionat de 12 1 milioane de persoane in mod legal la tv in direct doar in statele unite. Acesta este cel mai mare record pentru un episod transmis vreodata la televizor. într un tărâm în care verile durează decenii iar iernile vieți belelele pândesc la tot pasul.

Recordul este cu atat mai impresionant. Fanii serialului game of thrones au trait intens si cu multa pasiune strigate de bucurie lacrimi scene de isterie si aplauze pana in ultima secunda a episodului final din aceasta productie tv care s a incheiat duminica seara in america de nord si care a cumulat record. Finala game of thrones a fost difuzată în america pe 19 mai iar în românia în cursul zilei de luni 20 mai de la ora 04 00 dar hbo va redifuza ultimul episod și luni de la ora 20 00.

Game of thrones 2017. Milioane de fani din toată lumea au așteptat să afle deznodământul serialului care ia sfârșit după opt sezoane. Urzeala tronurilor s au străduit an de an ca publicul să nu aibă acces la informații legate de noile sezoane în special pentru că au terminat de ceva timp materialul publicat de autorul george rr martin.

Serialul game of thrones s a incheiat. Producătorii serialului fenomen game of thrones trad. Com si pe facebook.

Game of thrones este serialul superlativelor. Actrita care o interpreteaza pe sansa stark spune ca fanii vor suferi mult la ultimul episod video urmareste ziare. Luni 20 mai 2019 16 19 2019 05 20 16 20 12 publika md comentarii.

Vizioneaza serialul game of thrones urzeala tronurilor 2011 online subtitrat in romana la o calitate superioara. Ultimul episod intampinat de fani cu bucurie lacrimi isterie si aplauze.

Hbo A Lansat Imagini Din Ultimul Episod Game Of Thrones Foto Video

Game Of Thrones Sezonul 8 Hbo A Lansat Poze Din Ultimul Episod Al Serialului Fenomen

George R R Martin A Explicat In Ce Stadiu Sunt Proiectele Care Continuă Game Of Thrones

Game Of Thrones Ultimul Episod Cați Americani Vor Chiuli De La Muncă

Spoiler Ultimul Episod Din Game Of Thrones I A Lasat Pe Fani Cu Gura Cascata Stirileprotv Ro

Reacții Din Lumea Sportului După Ultimul Episod Din Game Of Thrones Anunțul Făcut De Sloane Stephens

O Nouă Gafă In Ultimul Episod Din Game Of Thrones Ce Au Observat Fanii Video Stirileprotv Ro

Game Of Thrones Ultimul Episod 2019 Trei Variante La Care Probabil Nu Te Ai Gandit Dcnews

O Nouă Gafă In Serialul Game Of Thrones Alte Obiecte Uitate In Cadru In Ultimul Episod


You have just read the article entitled Game Of Thrones Ultimul Episod. You can also bookmark this page with the URL : https://malayersi.blogspot.com/2021/03/game-of-thrones-ultimul-episod.html

Belum ada Komentar untuk "Game Of Thrones Ultimul Episod"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel